Firea continuă războiul cu Orban: "Eu nu sunt Firea. Eu sunt doamna Firea, doamna primar general"

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Gabriela Firea şi-a continuat vineri, la Antena 3, războiul mediatic cu premierul Ludovic Orban. În alocuţiunea sa, Firea l-a atacat pe premier şi a pretins ca acesta să îi spună "doamnă", pentru că altfel înseamnă că nu îi respectă pe bucureşteni.

"Eu nu sunt Firea. Eu sunt doamna Firea, doamna primar general.

Îi place, nu îi place distinsului domn Ludovic Orban de persoana mea, trebuie să facă abstracţie, pentru că dacă nu mă respectă pe mine, dacă nu o respectă pe doamna Firea, înseamnă că nu îi respectă pe bucureşteni, cei care au fost în majoritate la vot acum trei ani şi jumătate şi m-au ales. În momentul în care, în România, politicienii vor înţelege faptul că trebuie să datorăm respect celor cu care dialogăm, probabil că lucrurile s-ar îmbunătăţi în ţară", a declarat Firea, citată de Realitatea.

Atacul Gabrielei Firea la adresa lui Ludovic Orban vine în contextul în care acesta a catalogat drept „neobrăzată" solicitarea Primăriei Capitalei de a primi 677 de milioane de lei la rectificarea bugetară. Concret, vineri, la şedinţa de Guvern, ministrul Dezvoltării i-a transmis şefului Guvernului că există o cerere din partea Primăriei Bucureşti pentru alocarea sumei de 677 de milioane de lei.

"Primăria Bucureşti a beneficiat de alocare din Fondul de Rezervă al Guvernului de 100 de milioane şi mi se pare o neobrăzare să mai formuleze o cerere de 677? Adică vrea să plătim noi factura pentru companii de nababi înfiinţate de Firea. Nu acceptăm aşa ceva", a replicat Orban.

Referitor la "bucureştenii care au fost în majoritate la vot acum trei ani şi jumătate şi m-au ales", reamintim că în 2016 la urne s-au prezentat circa 33% dintre bucureşteni. Dintre aceştia, circa 43% au votat-o pe Firea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne