Firea: Două femei ministru au vrut să demisioneze, din solidaritate cu Shhaideh şi Plumb

Olguţa Vasilescu şi Doina Pană au vrut să îşi dea demisia în semn de solidaritate cu cele două colege acuzate de DNA că ar fi pus umărul la transferul unor părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel, susţine Firea.
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti (Florin Chirila/Epoch Times)

Două femei care ocupă posturi de miniştri în Guvernul Tudose au vrut să demisioneze, deşi premierul Tudose nu le-a cerut-o, în semn de solidaritate cu fostul vicepremier Sevil Shhaideh şi cu fostul ministru delegat Rovana Plumb, a declarat primarul Gabriela Firea, relatează digi24.ro.

Cele două femei sunt Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, şi Doina Pană, ministrul Apelor. Potrivit Gabrielei Firea, social-democraţii prezenţi la şedinţă le-au convins în cele din urmă să renunţe la intenţia lor.

''În ceea ce priveşte ameninţările cu demisia, nu a fost vorba de ameninţări, ci despre faptul că, câteva colege, din solidaritate pentru doamnele Shhaideh şi Plumb, au spus că dacă ele sunt considerate ca fiind neadecvate în acest guvern politic se retrag. Ne-am rugat să nu facă acest gest, pentru că ar însemna să slăbim şi mai mult acest guvern şi că sunt miniştri performanţi. Au fost Olguţa Vasilescu şi Doina Pană. Le-am înţeles. Personal le-am rugat să nu facă un astfel de gest'', a declarat Gabriela Firea, la RTV.

Reamintim că Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb sunt acuzate că ar fi contribuit la trecerea ilegală a unor părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman, pentru ca de ele să beneficieze, în fapt, Tel Drum, firmă despre care presa a vuit că ar fi controlată de Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne