Firea: E un abuz! Bucureştenii să participe şi să-i spună dlui Dragnea la un referendum...

Aflată pe lista neagră a lui Dragnea, Gabriela Firea susţine că liderul PSD ar vrea să desfiinţeze Primăria Capitalei sau s-o facă decorativă şi ar vrea ca bucureştenii să se implice în lupta ei şi să-i spună NU lui Dragnea la un referendum.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Florin Chirilă / Epoch Times)

Intrată în război deschis cu Liviu Dragnea, primarul general al Capitalei Gabriela Firea a lansat, luni, un nou atac la adresa acestuia, acuzându-l de „abuz de putere”. Mai mult, Firea a susţinut că liderul PSD nu mai are legătură cu realitatea din moment ce a ajuns să discute cu primarii de sectoare despre transformarea acestora în oraşe, prin ordonanţă de guvern, relatează hotnews.

Bătăioasă, primăriţa a mai adăugat că s-ar fi aşteptat ca şeful PSD să aibă „mai multă bărbăţie” şi să recunoască întâlnirea pe care a avut-o cu primarii de sectoare şi i-a dat un sfat acestuia: să-şi testeze intenţiile la un referendum. În viziunea Gabrielei Firea, bucureştenii ar trebui să se implice şi ei şi să iasă la respectivul referendum pentru a-i spune lui Dragnea dacă sunt de acord sau nu cu intenţiile lui.

„Îi transmit un sfat domnului Dragnea, când se iau măsuri foarte dure, populaţia trebuie consultată. Bucureştenii să participe şi să-i spună dlui Dragnea la un referendum, dacă sunt de acord să se împartă banii, patrimoniul (...) A veni într-o întâlnire cu câţiva domni, fără primarul general, consider că e un abuz de putere”, a declarat Firea, adăugând că „numai o minte care nu mai are legătură cu realitatea poate veni cu o astfel de soluţie”.

"Sunt surprinsă că unii colegi primari de sectoare sunt acum de acord cu această aberaţie juridică şi constituţională, la care a fost posibil să se dedea dl. Dragnea”, a mai adăugat Primarul General.

Firea n-a scăpat ocazia să lanseze şi ironii, afirmând că liderul PSD vrea „să împartă Bucureştiul în şase orăşele mai mici, după modelul Beirutului”. „Dar în Beirut este război. O fi şi la noi război şi nu ne-am dat seama?”, s-a întrebat retoric Firea.

Reamintim că intrată pe lista neagră a lui Dragnea după ce a semnat scrisoarea prin care se cerea demiterea acestuia, Gabriela Firea s-a plâns, sâmbătă, la România TV, că liderul PSD vrea să o anihileze în totalitate, motiv pentru care va merge până la a desfiinţa practic "Bucureştiul". Cu alte cuvinte, Dragnea ar vrea să dea o ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei, iar sectoarele să devină unităţi administrativ-teritoriale, susţine Firea.

"Mi s-a comunicat că Liviu Dragnea a făcut afirmaţia că vrea să mă chinuie şi să-mi curme cariera politică, să fiu eliminată din poziţiile politice. Nu voi face nimic care să arate că mă agăţ de funcţii, însă trebuie să dau un semnal de alarmă şi să spun ce se intenţionează cu Capitala României", a declarat Firea.

Ulterior, reprezentanţii PSD au catalogat aceste afirmaţii ca fiind nişte aberaţii şi au acuzat-o pe Firea că este paranoică.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne