Firea, un nou atac: Grindeanu are un plan malefic - vrea să distrugă PSD

Primăriţa Gabriela Firea, o apropiată a liderului PSD Liviu Dragnea, îl acuză acum pe premierul Sorin Grindeanu că, prin acţiunile sale, a dovedit că urma "un plan malefic" de distrugere a PSD.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Mihut Savu / Epoch Times)

Premierul Sorin Grindeanu - care refuză acum să-şi dea demisia din fruntea Executivului în ciuda insistenţei conducerii PSD - a avut un plan malefic de a distruge PSD, a acuzat sâmbătă, la Antena 3, primăriţa Gabriela Firea, vicepreşedinte în cadrul partidului.

"Politica e un sport de echipă. Intrăm într-o formaţiune politică sau alta pornind de la ideea că avem aceleaşi idealuri ca toţi colegii din acel partid politic, respectăm statutul acelei formaţiuni, deciziile luate de conducerile alese statutar la vârful respectivului partid politic. Faptul că acum aceste reguli sunt călcate în picioare de domnii Grindeanu şi Ponta ne duce cu gândul că ce nu au reuşit inamicii politici vor reuşi cei doi foşti colegi", a declarat Firea, citată de News.ro.

În opinia primăriţei Capitalei, dacă la Comitetul Executiv Grindeanu "nu ar fi şters-o englezeşte", probabil că altul ar fi fost deznodământul.

"Domnia sa a dovedit, prin comportament, că, de fapt, urmărea un plan malefic, de distrugere a PSD. A venit, a sfidat colegii şi în momentul în care s-a luat pauză s-a reîntors şi a spus că el nu îşi va da demisia decât dacă preşedintele ţării va garanta că va numi un premier tot de la PSD. În momentul în care domnul Dragnea l-a adus de mână în faţa noastră, a membrilor CEx, şi ne-a rugat să îl susţinem să fie prim-ministru, domnul Grindeanu nu a făcut nicio legătură sau condiţionalitate cu preşedintele ţării. Acum, la final, nu se mai raportează la noi, cei care l-am susţinut să fie prim-ministru, face raportări la preşedintele ţării. Este incorect", a subliniat Firea.

Primăriţa a mai susţinut faptul că autorul acestei operaţiuni neconstituţionale şi ilegale este nimeni altul decât vechiul rival al lui Dragnea - Victor Ponta.