Fiscul dă iama peste RISE. Ponta: Dragnea e principalul vinovat şi responsabil. Să ne aşteptăm la tot mai rău!

Fostul premier Victor Ponta a reacţionat în urma controlului inopinat pe care Fiscul l-a făcut la sediul RISE Project chiar înainte ca jurnaliştii să publice un material exploziv legat de liderul PSD Liviu Dragnea.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Puterea absolută exercitată discreţionar are un preţ! Pe care îl plăteşte Liviu Dragnea, Guvernul şi PSD, care acceptă în tăcere această dictatură absolută, şi România, care nu are nicio vină, a remarcat joi, pe pagina sa de Facebook, fostul premier Victor Ponta, proaspăt exclus din rândul social-democraţilor.

"Am spus că România nu poate fi condusă ca şi Consiliul Judeţean Teleorman pentru că lucrurile vor merge din rău în mai rău - şi am dreptate / nu cred că Liviu Dragnea a trimis ANAF ul la cei de la "Rise Project" - dar el este totuşi principalul vinovat şi responsabil", a precizat Victor Ponta, prezentând mai jos o serie de argumente în favoarea acestei afirmaţii.

1. Preşedintele ANAF nu este un profesionist cunoscut în domeniu, nici un om politic din PSD sau ALDE (criteriul de selecţie a fost cunoaşterea lui Liviu Dragnea şi "bunăvoinţa" faţă de TELDRUM) / nu a fost pus în funcţie nici de Premierul Grindeanu, nici de Ministrul de Finanţe, nici de ALDE sau de către o filială PSD, ci direct de către Liviu Dragnea! Când Mihai Tudose a vrut să îl schimbe din funcţie pentru dezastrul de la colectare, s-a opus chiar Liviu Dragnea.

2. Ministrul de Interne - cel care a primit control total asupra DGIPI (fostul "doi şi un sfert") şi care este implicat acum în acest scandal nu este nici un profesionist în domeniu, nici un om de partid / s-a calificat pentru funcţie doar prin faptul că e din Teleorman şi a lucrat credincios cu Liviu Dragnea! Înainte să ştim că Mihai Tudose va fi nominalizat ca Premier, ştiam toţi că Doamna Ministru de Interne rămâne în funcţie pentru că aşa vrea Liviu Dragnea!

3. Când toţi comunicatorii şi reprezentanţii PSD merg să vorbească în public despre pensii, salarii etc., sunt întrebaţi de proprietăţile din Brazilia, vizitele făcute acolo, fonduri de vânătoare şi pescuit, firme de asfaltare etc.! La aceste chestiuni private trebuie să răspundă persoana Liviu Dragnea şi nu reprezentanţii PSD!

"Când un singur om are puterea şi când o exercită doar în interesul său personal - să ne aşteptăm la tot mai rău!", a concluzionat Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne