Floatti - super valiza inteligentă şi unică în lume (video)

 
Super valiza Floatti
Super valiza Floatti (Kickstarter)

Floatti este o firmă de design din Los Angeles (Statele Unite), care a creat o valiză inteligentă prin excelenţă: o valiză proiectată să schimbe modul în care oamenii călătoresc. Vreţi să o cunoaşteţi mai bine? Videoclipul prezentat vă va fascina!

Potrivit creatorilor săi, invenţia este o valiză tare şi rezistentă, având încorporat un încărcător cu mai multe intrări şi un compartiment electronic amovibil pentru calculatoare portabile şi smartphone-uri.

Aceasta va fi, de asemenea, prima valiză din lume care va cuprinde un sistem de suspensie pentru roţi, foarte practic mai ales dacă trebuie să o trageţi în jos pe scări. Roţile se rotesc la 360 de grade pentru a mişca valiza fără efort în orice direcţie.

O altă caracteristică nouă este un mic ecran tactil de la care vă puteţi conecta valiza cu telefonul, puteţi efectua apeluri, acces la hărţi şi trimite mesaje.

Valiza este echipată cu un sistem de urmărire prin GPS, care permite călătorilor să ştie unde se află bagajul în cazul în care acesta se pierde. De asemenea, nu lipseşte nici alarma de securitate, care poate fi activată de pe mânerul inteligent al valizei. Dar, pentru a descoperi toate avantajele super valizei vă invităm să urmăriţi videoclipul.

Nu în ultimul rând, s-a luat în considerare şi problema estetică: super valiza de Floatti, realizată din piele naturală rezistentă la zgârieturi, este produsă în patru culori (negru, roşu, crem sau albastru) şi în două dimensiuni diferite: una pentru cala aeronavei şi una pentru cabina ca bagaj de mână. Nu este încă în vânzare, dar ar putea fi comercializată în acest an, în jurul cifrei de 200 euro.