Flori incredibile în deşertul din Valea Antelope din California [foto]

Maci
Maci (Poppy Reserve)

Fiecare floare în deşert este un spectacol minunat, o mărturie a puterii naturii şi a uimitoarei capacităţi de a încânta. Şi uimeşte şi mai mult atunci când acest cadru minunat este imortalizat de un avion de la NASA.

Imaginile sunt captate dintr-un avion T-34 deasupra Văii Antelope, în deşertul californian, care în fiecare primăvară se acoperă de maci şi flori de câmp. Dar niciodată ca anul acesta: ploile abundente din sezonul trecut au creat o zonă mai extinsă de maci înfloriţi, văzută de sus ca pete intense de portocaliu, galben şi roşu.

(Nasa / Jim Ross)

(Nasa / Jim Ross)

(Nasa / Jim Ross)

"Meritul" este al macului portocaliu din California, o floare care se adaptează la căldură şi de asemenea mediilor deşertice, care înfloreşte primăvara. În această perioadă, macul se deschide dimineaţa şi se închide după-amiază târziu.

(Antelope Valley California Poppy Reserve State Natural Reserve)

(Antelope Valley California Poppy Reserve State Natural Reserve)

Atunci când temperaturile încep să crească, rădăcinile lor vor rămâne "latente" în subsol, supravieţuind zilelor toride de vară, pregătite să se regenereze în primăvara următoare.

Avionul T-34 de la Armstrong Flight Research Center de la NASA nu este un avion dedicat pentru a imortaliza florile, este o aeronavă pentru instruirea şi susţinerea misiunilor în scopuri de siguranţă.

T-34
T-34 (Nasa / Jim Ross)

Dar, aflându-se deasupra Poppy Reserve, rezervaţia macilor californieni, Jim Ross nu a putut rezista tentaţiei şi a surprins aceste imagini incredibile, pe care NASA a decis să le distribuie în întreaga lume.