Flori pentru dumneavoastră!

Flori
Flori (Mioara Stoica/Epoch Times România)

Ce poate fi mai gingaş şi mai frumos pe suprafaţa Pământului decât o floare? Cine ne bucură cu mirosul şi frumuseţea lor infinită? Care este cel mai bun mod de a ne exprima trăirile? Da, aţi ghicit: florile! Datorită semnificaţiilor lor complexe şi subtile, simplul gest de a oferi o floare devine echivalentul a o mie de cuvinte.

Orice floare are un spaţiu al ei care-i conferă un loc special între celelalte, fiecare purtând un mesaj diferit care o individualizează. Cu semnificaţii diferite în funcţie de culoare sau de specie, aceste plante extrem de delicate pot face un gest ce nouă ni se pare din ce în ce mai greu de întreprins: transmiterea sentimentelor faţă de cei pe care-i apreciem.

Chiar şi persoanele care nu vor să arate că sunt emoţionate vor fi profund mişcate atunci când primesc flori. Gestul de a oferi o floare s-a pierdut în ziua de azi, dar pentru bunicii noştri era de neconceput să nu-i oferi o floare cât de mică unei persoane dragi.

Haideţi să încercăm să ne reluăm obiceiurile, aşadar, o floare pentru dumneavoastră. Dar nu numai una ci un întreg câmp de flori!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură