Florin Cîţu: "În 2018 costul populismului PSD se triplează. Dragnea foloseşte bugetul în scop electoral!"

Rectificarea bugetară a arătat, o dată în plus, că PSD se foloseşte de banii noştri pentru a satisface propriul electorat, susţine vicepreşedintele PNL Florin Cîţu.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Mult aşteptata rectificare bugetară a sosit, finalmente. În urma ei, ce să vezi însă? Cheltuielile de personal şi cele cu asistenţa socială cresc, în timp ce cheltuielile de capital şi cele pentru proiecte cu finanţare din fonduri externe scad, remarcă, pe Facebook, liberalul Florin Cîţu, în opinia căruia liderul PSD foloseşte bugetul de stat în interes electoral.

"1. CRESC cheltuielile de personal cu 2.3 miliarde lei şi CRESC cheltuielile cu asistenţa socială cu 2.53 miliarde lei!!

2. SCAD cheltuielile de capital (investiţii) cu 1.6 miliarde lei şi SCAD cheltuielile pentru proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile postaderare cu 4.2 miliarde lei!!

Acestea sunt schimbările majore pe partea de cheltuieli şi arată clar că PSD se foloseşte de banii noştri pentru a satisface propriul electorat!", scrie Cîţu pe Facebook.

În acelaşi timp, pentru că ceea ce se colectează deja nu este suficient pentru a plăti costul populismului PSD-ist, guvernul a băgat mâna şi mai adânc în buzunarele noastre, acuză liberalul. Astfel, "supra acciza ne ia 600 milioane de lei din buzunar, doar în 2017, contribuţiile din contractele part time plătite ca pentru contracte full time încă 165 de milioane de lei în 2017, iar companiile de stat care mai aveau rezerve pentru investiţii pierd 2 miliarde de lei."

"În 2018 costul populismului PSD se triplează, asta fără să ştim încă efectele legii pensiilor!!!

Astfel, taxa de solidaritate, taxa pe cifra de afaceri, taxa pe active financiar-bancare, TVA la 21-22% şi eliminarea contribuţiei către pilonul II de pensii, rămân "soluţiile" lui Dragnea pentru plata populismului PSD-ist", arată Florin Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne