Florin Cîţu scoate tunul cu ironii: Dragnea şi programul lui te bagă în spital!

O declaraţie făcută de ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declanşat un val de ironie din partea liberalului Florin Cîţu.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Facebook)

Dacă lăsăm PSD-ul să-şi aplice programul de guvernare ajungem toţi la spital în final, a remarcat ironic, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu, fost economist şef ING Bank.

"Nu aş fi scris nimic astăzi dacă nu aş fi văzut declaraţia ministrului Sănătăţii referitoare la construcţia a trei spitale regionale noi. Nimic special până aici. Ştiam deja că lui Dragnea îi plac spitalele. Surprinderea mea a venit odată cu explicaţia ministrului vis-a-vis de finanţarea acestor spitale. Acestea sunt finanţate 100% (sută la sută!!) din fonduri europene.

Păi ce facem tovarăşi? Va bateţi joc de Liviu Dragnea? Omul a anunţat, inginer fiind, că înfiinţează ditamai fondul suveran tocmai pentru a finanţa opt spitale regionale şi unul republican. Vine acum Bodog, de la sănătate, şi anunţă că mai face şi el trei din fonduri UE şi că el nu aşteaptă după fondul lui Dragnea. Oare câte regiuni are România asta? PSD a ajuns la 11 deja", a declarat Florin Cîţu.

Deputatul PNL i-a transmis două lucruri liderului PSD:

1. Am avut dreptate când am zis că Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii (FSDI) e pentru furat şi nu pentru finanţat investiţii. (Detalii aici)

2. Acum înţeleg şi eu de ce aţi reuşit să faceţi praf ordonanţa cu regionalizarea. Cred că pur şi simplu nu ştiţi câte regiuni are România.

"Concluzia este simplă. Dacă lăsăm PSD-ul să-şi aplice programul de guvernare ajungem toţi la spital în final. De asta este Liviu Dragnea vizionar", a precizat Florin Cîţu, adăugând hashtag-ul #spitalefaranumar.