Florin Mergea şi Dominic Inglot, calificaţi în sferturi la Basel

După o pauza datorată unei accidentări, Florin Mergea debutează cu o victorie alături de noul său partener Dominic Inglot, calificându-se în sferturile de finală ale probei de dublu la turneul de la Basel.
Tenismanul român Florin Mergea
Tenismanul român Florin Mergea (Neal Trousdale/facebook)

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot a învins cuplul elveţian Adrien Bossel/Henri Laaksonen în proba de dublu a turneului ATP de la Basel (Elveţia), dotat cu premii totale de 1.701.320 euro, cu scorul de 7-6 (3), 6-3.

Florin şi Dominic, care fac pereche pentru prima oară după aproape 2 ani, s-au impus într-o oră şi 15 minute, reuşind 7 aşi.

Florin, care a făcut pereche în ultima perioadă cu indianul Rohan Bopanna, a jucat ultima oară la Cincinnati, în urmă cu două luni, după ce a câştigat argint în proba de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio, împreună cu Horia Tecău.

Florin Mergea şi Dominic Inglot, care au jucat două finale împreună, în 2015, la Montpellier şi Auckland, primesc un cec de 13.530 euro şi 90 de puncte ATP.

În sferturi, Florin şi Dominic vor întâlni favoriţii patru, Marcel Granollers (Spania)/Jack Sock (SUA).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport