Flutur: Noua formaţiune va intra de urgenţă în campanie electorală

Gheorghe Flutur, PDL
Gheorghe Flutur, PDL (Epoch Times România)

Secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat, duminică, intrarea de urgenţă a noii formaţiunii rezultate din fuziunea PNL-PDL-FC în campanie electorală pentru prezidenţiale, organizată pe minute şi ore, relatează Mediafax.

"Sala Unirii din Palatul Parlamentului şi-a meritat, sâmbătă, numele după ce s-a înfiinţat marele partid de centru-dreapta. Acest nou partid va avea o foaie de parcurs foarte precisă în perioada următoare. Suntem conştienţi că au mai rămas 104 zile până la alegerile prezidenţiale şi vom avea, în următoarele 15 săptămâni, o organizare pe minute şi pe ore", a precizat Gheorghe Flutur.

Senatorul este de părere că se impune intrarea de urgenţă în campanie electorală a tuturor structurilor din teritoriu, adăugând că noua formaţiune de centru-dreapta are peste 1.500 de primari, aproape jumătate din preşedinţii de consilii judeţene şi de aleşi locali.

"Acest partid are nuclee puternice în fiecare localitate din ţară care, împreună şi bine coordonate, vor fi mai eficiente. Va trebui, imediat după desemnarea candidatului unic, să începem campania de strângere de semnături, dar şi acţiunile specifice de precampanie şi campanie pentru că am convingerea că noul partid va da viitorul preşedinte al României şi va contribui decisiv la modernizarea ţării în următorii zece ani", a explicat Gheorghe Flutur.

Reprezentanţii PDL şi ai PNL, întruniţi sâmbătă în Congres comun, au aprobat, în unanimitate, protocolul de fuziune prin contopire dintre PDL şi PNL şi statutul noului partid.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne