Fost primar al New York-ului, posibil candidat la fotoliul de la Casa Albă

Fostul primar al New York City Michael Bloomberg a declarat că ar putea candida pentru funcţia de preşedinte al SUA, acţiune ce va remodela în mod semnificativ alegerile prezidenţiale din 2016.
Mogulul media şi fostul primar al New York City, Michael Bloomberg.
Mogulul media şi fostul primar al New York City, Michael Bloomberg. (Captură Foto)

Fiind întrebat în legătură cu o posibilă înscriere în cursa prezidenţială deja haotică, mogulul media, fost primar al New Yorkului, a declarat pentru Financial Times că analizează toate opţiunile.

“Mă interesează ce declară candidaţii”, a afirmat Bloomberg, adăugând că americanii merită “mult mai mult”.

În plus, fostul primar a criticat candidaţii actuali şi dezbaterile lor, susţinând: “Consider că nivelul discursurilor şi discuţiile sunt banale şi reprezintă o insultă la adresa alegătorilor”.

Conform unei surse care a discutat cu CNN sub anonimat, “declaraţia făcută de Bloomberg [ziarului Financial Times] a fost discutată în particular acum câteva săptămâni”.

În luna ianuarie, New York Times a raportat că Bloomberg ar putea intra în cursa prezidenţială ca independent, deoarece a fost deranjat de succesul candidatului republican Donald Trump din partidul său şi de incapacitatea democratei Hillary Clinton de a opri creşterea în sondaje a rivalului ei democrat Bernie Sanders.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe