Fosta soţie a lui Dan Condrea, internată de mai multe ori la psihiatrie, cu tulburări afective

Dan Condrea
Dan Condrea (Bună ziua Timişoara)

Mama fostei soţii a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a solicitat în instanţă în luna mai 2015 un ordin de protecţie împotriva fiicei sale, acuzând-o că o agresează verbal şi fizic, relatează Hotnews.

Potrivit sursei citate, în reclamaţie, mama Laurei Georgescu scrie că a chemat salvarea pentru a-şi interna fiica la Spitalul O. şi apoi Politia, "pe motiv că fiica sa a pătruns în locuinţă fără a avea drepturi patrimoniale asupra acesteia, anterior, pe data de 13.12.2014, lovind-o în cap cu bastonul de care se sprijinea."

Instanţa a constatat că Laura Georgescu a fost internată de mai multe ori la psihiatrie, cu tulburări afective însă a respins ordinul de protecţie cerut de Maria Georgescu, pe motiv că aceasta i-a adus injurii fiicei sale.

"Se constată – din adresa întocmită la data de 14.07.2014 de către Spitalul Clinic de Psihiatrie O. – că la sfârşitul lunii ianuarie a anului 2009 intimata a fost internată cu diagnosticul de “tulburare de stress posttraumatică”, ulterior, până la jumătatea anului 2011, fiind internată de mai multe ori pentru diverse tulburări afective, rezultând din înscrisurile înaintate de Secţia 2 Poliţie că în cursul anului 2009 petenta făcuse demersuri pentru internarea nevoluntară a fiicei sale. Din cuprinsul probelor administrate, rezultă că de mai mult timp atmosfera în locuinţa părţilor este tensionată, ambele părţi contribuind la acest lucru", arată instanţa în dispozitivul sentinţei 9545/ 2015, prin care Judecătoria Sector 1 a respins ordinul de protecţie solicitat de Maria Georgescu împotriva fiicei sale Laura Marilena Georgescu.

Hotnews publică aceste informaţii la scurtă vreme după ce Laura Georgescu a făcut o serie de declaraţii incendiare despre implicarea serviciilor în povestea Hexi Pharma. Femeia a declarat, la Tribunalul Bucureşti, unde a venit să ceră custodia copilului pe care îl are cu Condrea, că fostul său soţ era ofiţer SIE şi că SRI şi CIA ar fi fost implicate în filajele asupra ei şi a lui Dan Condrea.
Ulterior, Laura Georgescu a susţinut, la Antena 3, că a fost răpită de o grupare mafiotă condusă de Vasile Blaga şi internată 3 luni de zile forţat la clinica de psihiatrie dr. Alexandru Obregia.