Fosta soţie a lui Putin din nou la altar. Kremlinul discret

Conform unei investigaţii postate pe un website rusesc, fosta soţie a lui Putin s-ar fi recăsătorit. Informaţiile au fost verificate de Fundaţia pentru Anticorupţie, care este condusă de Alexei Navalni, un activist şi politician din opoziţia rusă.
Preşedintele rus Vladimir Putin şi fosta sa soţie, Liudmila.
Preşedintele rus Vladimir Putin şi fosta sa soţie, Liudmila. (Getty Images)

“Liudmila nu mai este Putin” a fost titlul unei investigaţii postate pe website-ul rus de ştiri Sobesednik, care a susţinut că fosta primă doamnă a Rusiei s-a recăsătorit şi şi-a schimbat numele de familie.

Liudmila Ocheretnaia, cunoscută timp de peste 30 de ani ca Liudmila Putin, s-a căsătorit cu Artur Ocheretni la începutul anului trecut. Conform Sobesednik, Artur Ocheretni este cu 20 de ani mai tânăr decât soţia sa şi conduce Centrul pentru Dezvoltarea Comunicaţiilor Interpersonale, care operează sub patronajul soţiei.

Detaliile celui de-al doilea mariaj al fostei prime doamne a Rusiei au fost verificate de departamentul de investigaţii al Fundaţiei pentru Anticorupţie a politicianului opoziţiei ruse Alexei Navalni.

Conform documentelor publicate în mass media rusă, un apartament din St. Petersburg, care a fost iniţial deţinut de Vladimir şi Liudmila Putin şi cele două fiice ale lor, a fost transferat pe numele Liudmilei Ocheretnaia anul trecut. Data şi locul de naştere al dnei Ocheretnaia corespund celor ale fostei soţii a celui mai puternic om din Rusia.

Liderul rus şi Liudmila Putin şi-au anunţat divorţul la televizor în 2013, după ce au participat la un spectacol de balet, conform Deutsche Welle.

“Mariajul nostru s-a sfârşit”, a declarat Liudmila Putina la acea vreme, “deoarece abia ne mai vedem".

“Vladimir Vladimirovici este complet scufundat în munca sa”, a adăugat ea. “Fetele noastre au crescut, fiecare are propria viaţă... Şi chiar nu îmi place publicitatea.”

De la divorţ au circulat zvonuri cu privire la locul unde s-ar afla fosta doamnă Putin. Unii au declarat că aceasta a fost trimisă să locuiască într-o mânăstire, în timp ce alţii au declarat că s-a măritat cu un cântăreţ. Totuşi, nu există nicio dovadă care să sugereze că aceste afirmaţii ar fi adevărate.

Cu privire la faptul că Liudmila s-a recăsătorit, Dmitri Peskov, purtător de cuvânt al Kremlinului, a declarat presei de stat: “Liudmila Aleksandrovna este fosta soţie a lui Putin. Vladimir Vladimirovici şi Liudmila Aleksandrovna sunt divorţaţi. În mod normal, în acest caz nu mă aflu în poziţia de a spune nimic despre Liudmila sau viaţa ei privată”.

Totuşi, acest lucru nu i-a oprit pe ruşii curioşi, dornici să afle informaţii despre vieţile amoroase ale preşedintelui lor şi a fostei sale soţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe