Fostul şef al Cabinetului Cioloş: La PSD deja e tradiţie să reproşeze tehnocraţilor probleme cauzate tocmai de ei

Tehnocraţii au reparat din greşelile Guvernului Ponta şi au făcut posibil ca, anul acesta, subvenţiile fermierilor să poată fi plătite la timp de Cabinetul Grindeanu. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a văzut povestea însă dintr-o cu totul altă perspectivă, după cum a remarcat şi fostul şef al Cabinetului Cioloş.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Deja este o tradiţie pentru PSD condus de Liviu Dragnea să reproşeze Guvernului Cioloş probleme pentru care tocmai social-democraţii sunt responsabili, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, fostul şef al Cabinetului premierului Dacian Cioloş, Alin Cristian Mituţa.

"Chiar e pe bune, Dragnea se mândreşte cu ministrul Agriculturii, nenea Daea de care râde chiar şi Grindeanu. Dacă nu îl cunoaşteţi, iată-l aici în toată splendoarea. Dar dincolo de asta, realitatea este că plata acelor fonduri nu ar fi fost posibilă dacă Guvernul Cioloş nu ar fi realizat anul trecut programul informatic complex de gestionare a fondurilor agricole, program care trebuia să fie finalizat încă din 2015 de Guvernul Ponta şi care a dus la întârzierile despre care vorbeşte Dragnea", a scris fostul şef al Cabinetului Cioloş.

Potrivit tehnocratului, deja este o tradiţie pentru PSD să reproşeze guvernului tehnocrat probleme pentru care tocmai ei sunt responsabili.

Declaraţiile sale vin în contextul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că peste 70% dintre agricultori şi-au primit subvenţiile pentru campania de primăvară, în condiţiile în care "anul trecut pe vremea asta, tehnocraţii nici măcar nu începuseră să vorbească despre acest subiect, iar subvenţiile au ajuns la fermieri abia prin lunile iunie, iulie sau august."

"Aici se vede cum te responsabilizează votul din partea cetăţenilor!", scrie Dragnea.