Fotbal: CFR Cluj, ultima echipă calificată în sferturile Cupei României-Timişoreana

(Matthew Lewis / Getty Images)

CFR Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal, joi seara, în Giuleşti, după ce a dispus de Rapid Bucureşti cu scorul de 2-1 (0-1).

Rapid a deschis scorul în minutul 10, prin ''veteranul'' Daniel Pancu, după ce portarul Felgueiras respinsese mingea trimisă de fostul internaţional la penalty-ul acordat în urma unui duel între Ionuţ Rada şi Boukaka.

Tade (CFR) a avut o mare ocazie în minutul 31, când a scăpat singur cu portarul Bornescu, dar rapidistul a apărat. Bornescu s-a evidenţiat şi în minutul 60, la şuturile lui Jakolis şi Ceanturia.

Rapid a avut şansa de a încheia conturile (78), dar Mădălin Martin a trimis pe lângă poarta goală, după ce l-a driblat pe Felgueiras.

Un minut mai târziu ocazia s-a răzbunat şi CFR a egalat, prin Ferebory Dore, care a reluat în plasă centrarea lui Tiago Lopes (79), iar peste câteva minute georgianul Ghiorghi Ceanturia a marcat golul victoriei echipei clujene (86), după o minge bâlbâită de apărarea giuleşteană.

Finalul meciului a fost unul tensionat, oaspeţii terminând meciul în zece oameni, după ce Dore a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

FC Rapid Bucureşti — CFR 1907 Cluj 1-2 (1-0), stadion ''Giuleşti-Valentin Stănescu'' — Bucureşti
Au marcat: Daniel Pancu (10), respectiv Ferebory Dore (79), Ghiorghi Ceanturia (86).
Daniel Pancu a ratat un penalty în minutul 10 (a apărat Mario Felgueiras).
Cartonaş roşu: Ferebory Dore (CFR, 90 1).
Arbitru: Iulian Dima (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vlad Bârleanu (Bucureşti), Stelian Slabu (Braşov): arbitru de rezervă: Eduard Ioniţă (Constanţa)
Observatori: Dan Petrescu (Bucureşti) — CCA, Adrian Mihalcea (Bucureşti) — FRF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport