Fotbal: Gâlcă aşteaptă de la Steaua un joc bun şi o victorie clară cu Stroemsgodset

Emblema clubului sportiv Steaua Bucureşti.
Emblema clubului sportiv Steaua Bucureşti. (Mihuţ Savu / The Epoch Times)

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Costel Gâlcă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă un joc bun al ''roş-albaştrilor'' şi o victorie clară în meciul de miercuri, cu Stroemsgodset IF, din Liga Campionilor la fotbal.

''Am jucat un prim meci cu o echipă bună, chiar foarte bună. Ne-a dominat în prima repriză, am avut un portar într-o zi de excepţie şi a doua repriză nu am profitat de ocaziile clare pe care le-am avut. În retur aştept mulţi mulţi spectatori. Aştept de la echipa mea să domine jocul, să câştigăm clar, să mergem şi să demonstrăm că suntem Steaua şi ce reprezintă Steaua în Europa'', a afirmat Gâlcă.

''Nu am spus că o să fie un meci uşor, dar am încredere totală în jucători că o să fie un meci bun, câştigat de noi, nu în orice mod, însă. Nu există relaxare, jucătorii sunt conştienţi de meciul făcut şi nu există relaxare. Noi încercăm să jucăm bine, să dominăm şi în urma jocului să vină şi rezultatul'', a subliniat fostul internaţional, care s-a declarat mulţumit până acum de compartimentul ofensiv: ''atacanţii au răspuns destul de bine, vom vedea în viitor ce se va întâmpla''.

Gâlcă e de părere că jucătorii săi trebuie să intre în meci încrezători, echipa să aibă posesie şi să se impună din primele minute.

''Vorbeam cu Valeriu Argăseală (preşedintele Consiliului de Administraţie, n. red.) şi îi spuneam că am avut mai multe emoţii la lotul de juniori decât cu ei, văd ce calitate au, sunt profesionişti şi nu am emoţii la meciuri'', a precizat Gâlcă.

Antrenorul Stelei a remarcat trei jucători de la campioana Norvegiei, Abu, Junior şi Fossum.

Constantin Gâlcă a menţionat că Ghencea rămâne un stadion de referinţă pentru stelişti: ''Ghencea e casa noastră. Am avut multe succese, dar în ultimul timp e prea mic pentru suporterii Stelei, iar atmosfera pe Arena Naţională e propice pentru victorie''.

Tehnicianul a subliniat că ''nu se pune problema să mai plece vreun jucător. Cu siguranţă dacă pleacă cineva o să vină unul de acelaşi nivel. Pentru asta muncesc, să plece la mai bine, pentru familiile lor''.

Meciul dintre Steaua Bucureşti şi formaţia norvegiană Stroemsgodset IF Drammen, programat miercuri 23 iulie, de la ora 20,30, pe Arena Naţională, în manşa a doua a turului II preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, va fi arbitrat de o brigadă din Israel, cu Eitan Shemeulevitch la centru. Steaua s-a impus cu scorul de 1-0 la Drammen.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport