Fotbal: Liga Campionilor - Steaua, fără Alex Chipciu la meciul retur cu Ludogoreţ Razgrad

Fotbalistul român Alexandru Chipciu.
Fotbalistul român Alexandru Chipciu. (Andrei Pungovschi / EuroFootball / Getty Images)

Campioana României, Steaua Bucureşti, nu va putea conta pe atacantul Alex Chipciu în meciul cu echipa bulgară Ludogoreţ Razgrad, din cadrul manşei secunde a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal, programat pe 27 august la Sofia.

Chipciu, autorul unicului gol al primei manşe, disputată marţi seara pe Arena Naţională, este suspendat pentru returul cu bulgarii din cauza cumulului de cartonaşe galbene, după ce a primi un avertisment în cursul jocului de la Bucureşti.

În afara golului marcat în minutul 88, Alex Chipciu a mai ratat şi o lovitură de la 11 m, acordată de arbitru în prima repriză (min.35), după un fault în careu asupra lui Lucian Sânmărtean.

"Puteam să câştigăm mult mai clar, dar e bine că am reuşit să înscriem. Sunt fericit şi mândru de tot grupul pe care îl am. Personal, i-am spus lui Chipciu că va marca. E un jucător de top. Avem un avantaj că am câştigat cu 1-0, dar mergem la Sofia să câştigăm", a declarat antrenorul Stelei, Constantin Gâlcă, după partida tur cu Ludogoreţ.