Fotbal: Paul Papp, Alex Bourceanu şi Raul Rusescu au fost prezentaţi oficial de Steaua

FC Steaua Bucureşti logo - wallpaper oficial.
FC Steaua Bucureşti logo - wallpaper oficial. (www.steauafc.com)

Paul Papp, Alex Bourceanu şi Raul Rusescu au fost prezentaţi oficial, marţi, de către clubul de fotbal Steaua Bucureşti, în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc la Stadionul Ghencea.

Valeriu Argăseală, preşedintele clubului de fotbal Steaua Bucureşti, a declarat: ''Sunt trei achiziţii care vor da forţă echipei. Sunt trei jucători de pe cele trei linii: apărătorul Paul Papp, mijlocaşul Alex Bourceanu şi golgheterul Raul Rusescu. Ei ştiu ce înseamnă spiritul formaţiei noastre şi au experienţă în competiţiile internaţionale. Ei nu au venit pentru că erau şomeri, au venit pentru că au fost doriţi de Steaua Bucureşti. Nu este un pas înapoi pentru ei, este un pas înainte. Politica clubului nostru este să aducă jucători care ştiu cum arată competiţia internă, campionatul României, şi ştiu care este spiritul la Steaua. Toţi trei îndeplinesc aceste criterii''.

Întrebat dacă sunt jucători care vor pleca de la Steaua Bucureşti, Valeriu Argăseală a spus: ''Sunt trei jucători tineri între 17-19 ani. Ei trebuie să fie titulari la echipe din România, din liga secundă sau din prima ligă. Latovlevici şi Tănase nu au oferte. Tănase este acum sub tratament, la fel ca şi Lemnaru''.

''Este o decizie sentimentală revenirea la Steaua. Am trăit aici multe momente frumoase, incredibile. Sunt fericit că am revenit acasă. Pentru mine este cea mai bună alegere acum. Sper ca aportul meu la echipă să fie considerabil şi să putem atinge toate obiectivele propuse. Nu s-a pus problema să negociez cu alt club. Sunt mândru, fericit şi bucuros. Îmi pare rău că nu a ajuns Steaua în Liga Campionilor, pentru club, pentru suporteri, pentru mine'', a declarat Raul Rusescu.

''Steaua este principala favorită la titlul de campioană. Noi vom termina pe primul loc. Eu mă simt bine şi sunt în formă. Pot să joc de la primul meci, dar antrenorul va decide asta'', a mai spus Rusescu. Atacantul s-a referit şi la meciul naţionalei cu Grecia: ''Sunt sigur că România va face un meci bun în Grecia, în prima partidă din preliminariile Euro 2016''.

La rândul său, mijlocaşul Alex Bourceanu a spus: ''Sunt bucuros că revin la Steaua, în România. Este o decizie sentimentală, nostalgică. Eu sunt accidentat de trei luni, sper sa în revin şi să pot da 70-80 la sută din randamentul trecut. Vreau să demonstrez că pot juca în campionatele României şi Turciei. Vreau să mă întorc în Turcia din postura de campion. Urmează să mai fac nişte analize medicale, iar apoi voi cunoaşte mai clar situaţia mea. Sper să mă refac repede şi să intru pe teren. O să fie o colaborare bună cu noua conducere tehnică de la Steaua Bucureşti. Sunt acum echipe puternice care se vor lupta pentru titlu — Astra, Steaua, Petrolul, CFR. O să avem o competiţie deschisă''.

''Vom câştiga meciul cu Grecia de duminică. Am mare încredere că vom obţine victoria'', a mai arătat Bourceanu.

Paul Papp a spus la conferinţa de presă: ''Sunt fericit că am ajuns la Steaua. Este un pas înainte pentru mine şi vreau să ajut echipa să atingă toate obiectivele. Vreau să mă ridic la nivelul jucătorilor de la Steaua Bucureşti. Mă voi integra rapid în acest lot. În Liga I din România este un campionat destul de puternic, iar acum pentru faptul că vor retrograda 6 echipe, concurenţa o să fie şi mai mare''.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport