Fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, arestaţi

(photos.com)

Fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru au fost arestaţi, relatează stiripesurse.ro. Arestarea celor doi şefi de clan interlopi, eliberaţi condiţionat din puşcărie, vine după ce procurorii i-au reţinut pentru 24 de ore, iar ordonanţa expirase.

Lui Sile i s-a făcut rău în timpul deciziei, fiind transportat la Spitalul Universitar, mai arată sursa citată.

Potrivit evz.ro, fraţii Cămătaru, pe numele lor reale Ion şi Vasile Balint, şi trei apropiaţi ai lor, au fost reţinuţi vineri de anchetatori. Reţinerea a avut loc după ce joi, membrii mai multor grupări interlope din Capitală, printre care şi fraţii Cămătaru, au fost la sediul CAB, unde sunt judecaţi sub acuzaţia de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup, în dosar fiind judecate 20 de persoane.

Pe holurile Curţii de Apel Bucureşti, fraţii Cămătaru s-au încăierat cu rivalii lor din clanul Sportivilor. În urma altercaţiei o persoană - Robert Gabriel Buşă - inculpat în dosar, a fost dus de la sediul instanţei la spital, având o rană în zona nasului. Înainte de sosirea ambulanţei, acesta a susţinut că a fost tăiat de Vasile Balint, zis Sile Cămătaru.

Sile Cămătaru a susţinut că a fost instigat şi provocat de Buşă, membrii clanului venind "pregătiţi să provoace chestia asta”, a mai spus el.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.