Gabi Ruse şi Laura Paar câştigă în prima rundă a calificărilor la Palermo

Gabriela Ruse şi Laura Paar se vor duela în continuare pentru un loc pe tabloul principal la primul turneu de tenis, de la Palermo.
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse.
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse. (Getty Images)

Primul turneu internaţional care se desfăşoară după pauza creată de virusul Wuhan "31 st Palermo Ladies Open", cu premii în valoare de 202.250 USD, a început cu partidele din claificări.

În prima rundă a calificărilor au câştigat ambele jucătoare românce care au participat.

Gabriela Ruse (177 WTA) a învins-o pe italianca Dalila Spiteri (634 WTA) cu scorul de 7-5, 6-2, iar Laura-Ioana Paar (204 WTA a trecut de olandeza Bibiane Schoofs (188 WTA) în trei seturi, cu 6-2, 1-6, 6-2.

Gabi va juca în runda a doua cu slovena Kaja Juvan (121 WTA), iar învingătoarea se va întrece pentru un loc pe tabloul principal cu sportiva care va câştiga partida: Varvara Gracheva (Rusia, 101 WTA) – Martina Trevisan (Italia, 153 WTA).

Laura va concura cu spaniola Aliona Bolsova (102 WTA), iar în partida finală a calificărilor, învingătoarea va juca cu cea din partida: Marta Kostyuk (Ucraina, 141 WTA) – Liudmila Samsonova (Rusia, 117).

Pe tabloul principal al turneului sunt înscrise deja Sorana Cîrstea, Patricia Ţig şi Irina Begu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport