Gabriela Firea: Cel mai potrivit premier este Liviu Dragnea

Cel mai potrivit politician pentru a ocupa mult râvnita funcţie de prim-ministru după alegerile din iarnă este Liviu Dragnea, consideră primăriţa Gabriela Firea.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Cel mai potrivit om să ocupe funcţia de premier după alegerile parlamentare din decembrie este nimeni altul decât preşedintele PSD Liviu Dragnea, este de părere primăriţa Gabriela Firea.

"Din punctul meu de vedere, românii au văzut că noi suntem oameni serioşi, că noi facem lucruri serioase, stabile şi bune, corecte şi guvernarea cu votul românilor va fi una PSD-ALDE şi dacă va dori şi UDMR să ni se alăture, vom avea cu siguranţă discuţii în acest sens, nu ar fi rău din punctul meu de vedere să arătăm această deschidere.

Iar cel mai potrivit om pentru a prelua această poziţie importantă, de prim-ministru, este preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea. Este punctul meu de vedere, (...) cred că îmi pot permite să am şi eu o opinie", a declarat Gabriela Firea, citată de Agerpres.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, titularul unei condamnări definitive cu suspendare, susţine că nu îl interesează momentan discuţiile despre funcţia de premier.

"Nici despre funcţia de prim-ministru nu vorbim până la alegeri, pentru că mă interesează ca discuţia şi dezbaterile din această perioadă până la 11 decembrie să fie despre ce vrem să facem pentru români, nu despre persoane. Şi nu cedez", a afirmat Liviu Dragnea.