Gabriela Ruse, eliminată de pe tabloul de simplu la Taipei! Va continua însă să lupte la dublu (WTA)

Tenismana româna a cedat în runda inaugurală a competiţiei taiwaneze în faţa cehoaicei Tereza Martincova, în două seturi, scor final 6-4, 7-5.
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse.
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse. (Getty Images)

Elena Gabriela Ruse (21 ani, 256 WTA) a fost învinsă, după o luptă grea, de jucătoarea din Cehia, Tereza Martincova (24 ani, 212 WTA), marţi, în prima rundă a circuitului dotat cu premii totale de 125.000 de dolari - WTA 125k (Challenger) “Taipei OEC Open”. Reprezentanta noastră s-a înclinat după o oră şi 39 de minute de joc cu scorul de 6-4, 7-5.

Ruse a contabilizat în acest meci 4 aşi, respectiv 9 duble greşeli, în timp ce oponenta sa a avut 4 duble greşeli.

Ambele sportive venite din calificări se mai întâlniseră o singură dată în 2018, în sferturile de la Praga, meci adjudecat atunci de româncă cu 6-2, 7-6 (2).

Reprezentanta noastră, care pentru evoluţia la simplu va primi un cec în valoare de 1.050 dolari şi 6 puncte WTA, va reuşi poate în continuare să facă o figură frumoasă în proba de dublu, unde alături de australianca Lizette Cabrera va primi replica perechii Ankita Raina/Karman Thandi (ambele din India).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport