Gabriela Ruse, sfertfinalistă la turneul ITF de la Santa Margherita

Sportiva română a dispus în două seturi identice de Martina Colmegna (Italia), joi, în optimile competiţiei, scor final 6-3, 6-3.
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse.
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse. (Getty Images)

Elena Gabriela Ruse (20 ani, 251 WTA) se află la un meci distanţă de careul de aşi a turneului ITF de la Santa Margherita (Italia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după ce a reuşit să treacă de tenismana ţării gazdă, italianca Martina Colmegna (21 ani, 433 WTA) - jucătoare venită din calificări, cu scorul de 6-3, 6-3.

Capul de serie numărul şapte a competiţiei din peninsula a avut nevoie de o oră şi 33 de minute de joc efectiv pentru a-şi duce la îndeplinire planul de joc.

În continuare campioana noastră va avea meci dificil în compania principalei favorite la cucerirea trofeului, turcoaica Başak Eraydin (24 ani, 201 WTA).

În duelurile directe dintre cele două iubitoare ale sportului alb scorul este egal 1-1, ambele întâlniri având loc anul trecut.

Eraydin s-a impus la ediţia precedentă de la Santa Margherita, cu 6-2, 6-2, în optimi, iar Ruse a ieşit victorioasă la circuitul spaniol de la Lleida, în primul tur, scor 6-0, 6-3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport