General american de Operaţiuni Speciale: Guvernul se află într-o „dezordine nemaipomenită”

Afirmaţiile vin la numai o lună după ce preşedintele Trump a preluat biroul.
Şeful Comandamentului SUA pentru Operaţii Speciale, Gen. Raymond Thomas.
Şeful Comandamentului SUA pentru Operaţii Speciale, Gen. Raymond Thomas. (Getty Images)

Şeful Comandamentului SUA pentru Operaţiuni Speciale a făcut o evaluare sinceră a stării guvernului American şi aceasta nu a fost una tocmai placută.

Vorbind la o conferinţă militară din Maryland, generalul Raymond Thomas s-a adresat participanţilor: „Guvernul nostru continuă să se afle într-o dezordine nemaipomenită. Sper că o vor rezolva curând deoarece suntem o naţiune în război”.

Thomas nu a menţionat nicio chestiune anume cu privire la guvern. Dar remarcile acestuia au venit la doar o lună de la instaurarea administraţiei Trump şi la mai puţin de o zi după ce Michael Flynn a demisionat brusc din postul de consilier al securităţii naţionale în urma efectului negativ al discuţiilor sale cu privire la sancţiuni cu Ambasadorul Rusiei în SUA, înainte ca Trump să preia biroul.

Un raport New York Times publicat marţi seară susţinea de asemenea că oficiali ai campaniei Trump au discutat cu oficiali ruşi de informaţii înainte de alegeri, iar o investigaţie a ziarului Times asupra Consiliului Naţional de Securitate al lui Trump a dezvăluit un proces haotic de luare a deciziilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe