Generalul se retrage: Drumul meu se desparte de UNPR. La finalul mandatului de senator ies din politică

Posesor a două dosare penale, acuzat de plagiat şi ţinta mai multor investigaţii jurnalistice, generalul Gabriel Oprea îşi anunţă marea retragere de pe scena politică.
Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Epoch Times România)

Generalul Gabriel Oprea a decis să se retragă din partidul pe care l-a fondat - Uniunii Naţionale pentru Progresul României - dar şi din viaţa politică odată ce îşi duce la final mandatul de senator.

"Pentru a respinge toate scenariile ireale care se fac în legătură cu activitatea mea politică, vă anunţ că am decis ca drumul meu să se despartă de cel al UNPR şi să devin senator independent. Am decis, de asemenea, ca la finalul acestui mandat al Parlamentului să mă retrag din politică.

Voi susţine mereu proiectele ce ţin de securitatea naţională, îl voi susţine pe preşedintele României în tot ceea ce ţine de acest domeniu şi, până la finalul mandatului, voi vota acele proiecte economice şi sociale de care societatea are nevoie. Pe foştii mei colegi, alături de care am fondat UNPR şi alături de care am luptat în aceşti 6 ani, îi voi păstra în suflet şi îi asigur că în mine vor avea întotdeauna un prieten.

Le urez succes, indiferent de drumul pe care aleg să-l urmeze. Orice ar face şi în orice proiect politic s-ar implica, să nu uite că misiunea lor este să facă bine pentru România şi pentru români. Vă mulţumesc tuturor şi fie ca succesul să fie de partea celor care îl merită", a anunţat joi, pe pagina sa de Facebook, Gabriel Oprea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne