George Clooney se va întâlni cu Angela Merkel

Clooney, cunoscut şi pentru angajamentul său politic şi umanitar, încearcă să ajute în criza refugiaţilor
Actorul George Clooney la Centrul Kennedy  pentru Drepturile Omului şi Justiţie, New York, 17 noiembrie 2010
Actorul George Clooney la Centrul Kennedy pentru Drepturile Omului şi Justiţie, New York, 17 noiembrie 2010 (KIMIHIRO HOSHINO / AFP / Getty Images)

Actorul american George Clooney se va întâlni vineri cu cancelarul Angela Merkel pentru a discuta criza refugiaţilor, potrivit anunţului făcut de actor, joi, în timpul unei întâlniri cu presa la Festivalul Filmului de la Berlin.

"Mâine, mă voi întâlni cu Angela Merkel pentru a discuta şi a afla ce putem face pentru a ajuta", a declarat George Clooney,

Clooney este cunoscut pentru angajamentul său politic şi umanitar, iar soţia sa, Amal Clooney, o britanică de origine libaneză, este o avocată specializată în drepturile omului.

Starul american a mai declarat joi că se va întâlni şi cu "unii refugiaţi, mâine (...) Am consacrat mult din timpul meu acestor chestiuni. Interesul meu este total".

"Este un moment foarte dificil. Sunt multe lucruri care merg prost aşa cum ştim cu toţii, şi sunt în desffăşurare multe discuţii care trebuie să continue", a mai notat George Clooney.

Filmul "Ave, César!", a cărei vedetă este George Clooney a deschis joi Festivalul Filmului de la Berlin.