Gest de bunătate - Un peruvian se întoarce în Rusia pentru a lua un câine pe care l-a îndrăgit

Businka
Businka (captură video)

Protagonistul acestui gest de bunătate este peruvianul Ricardo Lazo care, la 26 iunie, revenind la hotel după meciul Peru-Australia din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal, care a avut loc la Soci, a găsit un câine de culoare maro, aflat în faţa intrării în clădire. Drăgălaşul şi simpaticul patruped l-a cucerit imediat: chiar dacă în Lima avea deja un câine, nu a rămas indiferent în faţa ochilor duioşi ai acelui maidanez.

Şi, cum nu putea să-l ducă în Peru deoarece îi trebuiau documentele şi vaccinările necesare, a contactat asociaţia locală PovoDog pentru a-l îngriji până când toate actele ar fi fost rezolvate.

Voluntarii centrului au declarat că Lazo a ţinut legătura cu ei pentru a se informa despre starea şi condiţiile în care trăia câinele, care a primit între timp şi un nume - Businka.

Acum, cei doi sunt împreună din nou la Moscova şi, în câteva zile, vor pleca în ţara sud-americană. Potrivit publicaţiei ruse Komsomolskaia Pravda, Lazo intenţionează să înfiinţeze un adăpost pentru animalele fără stăpân în Peru, numindu-l, desigur, Businka.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură