Gheorghe Hagi, pe banca naţionalei după ce contractul lui Contra va ajunge la final?

Federaţia Română de Fotbal vrea să-l aducă pe banca tehnică a primei reprezentative pe Gheorghe Hagi, acesta din urmă fiind dorit de preşedintele forului naţional Răzvan Burleanu. Fostul internaţional ar urma sa preia destinele tricolorilor după ce contractul lui Contra va ajunge la final.
Gheorghe Hagi.
Gheorghe Hagi. (Getty Images)

Fostul număr 10 al selecţionatei de fotbal a României, Gheorghe Hagi, ar putea să-l înlocuiască din această toamnă pe Cosmin Contra în funcţia de selecţioner, după cum informează Gazeta Sporturilor.

Actualul conducător principal de joc al 'Viitorului' este dorit de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Hagi a devenit în ultimii ani persoana care a şlefuit, prin 'Academia de Fotbal' care-i poartă numele, tot mai mulţi jucători care în prezent activează atât la naţionala de tineret cât şi la cea mare, el fiind astfel omul ideal pentru a forma un prim unsprezece nou, proaspăt.

Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor a comunicat însă oficial că nu poate pregăti pe tricolori atâta timp cât este şi acţionar la gruparea constănţeană.

"Subiectul 'echipa naţională' este închis în totalitate cât timp sunt acţionar majoritar la un club din Liga 1 şi exclud orice discuţie în acest sens. În acest moment, selecţionerul Cosmin Contra face lucruri bune la echipa naţională", a spus Hagi, care este de părere că dacă ar accepta această ofertă s-ar crea astfel un conflict de interese.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport