Gheorghe Stan, trimis de PSD la CCR, vrea să-şi rezerve un post la Secţia Specială timp de 9 ani

Gheorghe Stan
Gheorghe Stan (Epoch Times România)

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, miercuri, de demisia şefului Secţiei de investigare a infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), Gheorghe Stan, din funcţia de procuror, începând cu data de 15 iunie, ca urmare a numirii acestuia în funcţia de judecător la Curtea Constituţională, informează ziare.com.

Gheorghe Stan a mai făcut o solicitare, de a i se rezerva un post de procuror la Secţia Specială din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, până la încetarea mandatului de judecător la CCR.

Mandatul de judecător la CCR este de 9 ani. Gheorghe Stan a fost susţinut în această funcţie de PSD.

În acest caz, Secţia pentru procurori a hotărât sesizarea plenului, în vederea dispunerii măsurilor legale, se arată pe site-ul CSM.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne