Ghinea: E un regal de comentarii şi ironii magistrale pe pagina de FB a lui Dragnea. Săracul om, se credea star

"Dragnea, Antenele, RTV şi alte relee ale mizeriei şi corupţiei publice intoxică acum publicul cu un narativ despre lovituri de stat", acuză fostul ministru Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Postarea cu lovitura de stat de pe contul de Facebook al liderului PSD Liviu Dragnea a declanşat un regal de comentarii şi ironii magistrale, a remarcat luni, pe reţeaua de socializare, fostul ministru tehnocrat Cristian Ghinea, în prezent deputat USR.

"Dragnea, Antenele, RTV şi alte relee ale mizeriei şi corupţiei publice intoxică acum publicul cu un narativ despre lovituri de stat. Noi ştim că am fost 35.000 de oameni la Bucureşti şi alte 20.000 în restul ţării care am demonstrat paşnic şi creativ contra unei puteri penale.

Pentru că e dreptul nostru. Şi pentru că puterea imorală se dezumflă repede, cum s-a mai întâmplat. Se simt ilegitimi. Nu au promis şi nu au fost votaţi pentru amnistie şi modificat Coduri penale. Le este frică. Mai ieşim. Aţi fost superbi astă seară. Mulţumesc!", a declarat Cristian Ghinea.

Fostul ministru al Fondurilor Europene a remarcat, ironic, că plimbarea din stradă continuă pe pagina de Facebook a lui Dragnea.

"E un regal de comentarii şi ironii magistrale la postarea cu lovitura de stat. Săracul om, tocmai se credea star şi în social media. Descoperă că e cu feed-back", a precizat Cristian Ghinea.

În postarea la care face referire deputatul USR, Dragnea l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că s-a pus in fruntea unei noi "mineriade", demers catalogat drept "un început de lovitură de stat". Detalii aici.