Ghinea: Grindeanu e supărat (iar) pe tehnocraţi. Pârâie pe toate părţile fermoarul bugetar

Responsabil să implementeze legile populiste votate de PSD anul trecut, precum şi promisiunile populiste din campanie, premierul Sorin Grindeanu acum se scarpină în cap, nu are bani la buget şi lansează din nou acuzaţii la adresa tehnocraţilor, a remarcat fostul ministru Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Premierul Sorin Grindeanu lansează din nou acuzaţii la adresa Guvernului Cioloş, însă în curând va trebui să dea socoteală în faţa poporului, a atras atenţia marţi, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, în prezent deputat USR.

"Dorel a făcut aseară un întreg bâlci legat de deficitul bugetar. Grindeanu e supărat (iar) pe tehnocraţi, care au lăsat deficitul cât şi-au propus, deşi a trebuit să aplice legi populiste votate de Parlament (în ciuda protestelor Guvernului tehnocrat). Şi au dat şi rambursarea TVA la timp", a declarat Ghinea.

Potrivit fostului ministru, Grindeanu acum se scarpină în cap, nu are bani pentru legile populiste votate de partidul său anul trecut, nici de promisiunile populiste ale aceleiaşi bande făcute în campanie.

"Amână plăţile pentru TVA, adică ia bani din economia reală ca să dea pe populisme. Dar Grindeanu e supărat pe tehnocraţi. De ce? Pentru că vreo două luni mai ţine scuza asta la audienţa captivă. Apoi tot veţi da socoteală, pârâie pe toate părţile fermoarul bugetar. Dorele, ţine minte: 3%", a precizat Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne