Ghinea: "Nu poţi să dai cu ruj la porc. N-ai cum să explici europenilor că ceea ce face PSD în justiţie e legitim"

Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Fostul ministru al Fondurilor Europene Cristian Ghinea a comentat, într-un interviu acordat RFI, pe marginea modului în care PSD gestionează criza de imagine generată de decizia socialiştilor europeni de a bloaca relaţiile cu partidul condus de Liviu Dragnea.

"Nu poţi să dai cu ruj la porc, spun americanii. N-ai cum să explici europenilor că ceea ce face PSD în justiţie e legitim şi rezonabil. Nu poţi! Guvernul României pierde orice suport european, atât de jenantă este situaţia pentru ei", a declarat Cristian Ghinea.

Nici situaţia celor de la ALDE nu este mai roză, fiind la un pas de excludere din grupul politic european din care fac parte.

"De luni de zile comunicăm cu partidele liberale europene. Noi am tradus ce făceau oamenii ăştia în România. Am comunicat cu liberalii din Spania, cu liberalii olandezi, austrieci, nemţi. Am făcut o operaţiune de lobby profesionist (...) L-am dat afară pe Tăriceanu din ALDE. Suntem mândri de asta!", a precizat Cristian Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne