Ghiţă, Dîncu şi Kovesi, la o petrecere restrânsă la Sinaia? Vicepremierul "nici nu confirmă, nici nu infirmă"

Într-o înregistrare video difuzată de postul său de casă, România TV, fostul deputat Sebastian Ghiţă, dat dispărut de oamenii legii, susţine că a chefuit cu lăutarii şi cânta 'La Chilia-n port', "varianta pentru statul de drept", alături de şefa DNA Laura Codruţa Kovesi şi vicepremierul Vasile Dîncu. Luat la întrebări de jurnalişti, Dîncu nu a dat un răspuns tranşant.
Dîncu Vasile
Dîncu Vasile (Epoch Times România)

Dat dispărut de procurori, fostul deputat Sebastian Ghiţă susţine, într-o înregistrare video difuzată de România TV, că a participat la o petrecere restrânsă într-o vilă din Sinaia, la care a participat şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, alături de vicepremierul Vasile Dîncu. "Nici nu confirm, nici nu infirm", a fost reacţia lui Dîncu, care susţine că este vorba despre "o chestiune privată".

"Nici nu confirm, nici nu infirm. E o chestiune privată. Nu am nimic de comentat. În plus, în perioada respectivă nu aveam nicio demnitate publică", a declarat Vasile Dîncu pentru Agerpres.

În înregistrarea respectivă, Sebastian Ghiţă pretinde că DNA că este un "instrument" prin care "mai marii zilei" încearcă întoarcerea votului dat de români în 11 decembrie. Mai mult, fostul deputat susţine că a fost ameninţat că îi vor fi trimise la închisoare rudele şi prietenii dacă nu face un denunţ împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, astfel încât acesta să nu poată deveni prim-ministru.

"Pe doamna Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI, la K2, la K4 şi la T14. Acolo ne întâlneam de minim două ori pe săptămână încă din anul 2010 şi a durat această serie de întâlniri până în anul 2014. Realitatea e că poate sute de astfel de întâlniri au existat în aceşti ani. La unele din aceste întâlniri erau prezenţi doar generalul Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi un şef al staţiei CIA din România.

Primul pe care l-am cunoscut în prezenţa doamnei Kovesi şi a domnului Coldea a fost domnul Karl Schwab, fostul şef al doamnei Kovesi, iar al doilea domnul Eric Easley, poate actualul şef al doamnei Kovesi. (...) O întreb pe doamna Kovesi dacă îşi aminteşte petrecerea restrânsă din vila din Sinaia, în care ea cu mine şi cu Vasile Dîncu chefuiam cu lăutarii şi cântam 'La Chilia-n port', varianta pentru statul de drept", a declarat Sebastian Ghiţă.

Pentru mai multe detalii despre înregistrarea lui Sebastian Ghiţă intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne