Gigi Becali află mâine dacă va fi eliberat

Gigi Becali
Gigi Becali (Epoch Times România)

Fostul finanţator al Stelei, Gigi Becali se va prezenta, mâine, la Judecătoria Medgidia, unde se va judeca cererea sa de eliberare condiţionată din penitenciar.

Gigi Becali a fost prezentat în faţa unei comisii pentru liberarea condiţionată, care, după analizarea dosarului, au decis ca latifundiarul de Pipera întruneşte condiţiile pentru a putea fi pus în libertate. Dosarul său a fost deja înregistrat pe rolul Judecătoriei Medgidia, urmând să intre în şedinţă în cursul zilei de vineri.

Becali a executat doi ani de zile din cei trei ani şi jumătate pe care îi are de ispăşit în penitenciar. Reamintim că afaceristul a fost condamnat în data de 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării, după care i s-au adăugat alte şase luni în contul altor două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat Maybach-ul.

De-a lungul perioadei în care a fost închis, Becali a încercat toate metodele posibile şi imposibile pentru a fi eliberat, de la invocarea unei afecţiuni extrem de grave la coloană, până la o cerere de graţiere semnată de 12 călugări de la muntele Athos.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.