Gorghiu nu este de acord cu Predoiu: Cetăţenii nu pot fi mobilizaţi la protest pe Facebook

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Şefa PNL Alina Gorghiu nu este de acord cu apelul făcut de prim-vicepreşedintele formaţiunii, Cătălin Predoiu, potrivit căruia românii ar trebui să iasă în stradă şi să protesteze împotriva votului dat de Senat în cazul Dan Şova.

"Respectul meu pentru cei care au protestat ieri seară împotriva acelor senatori care au votat contra justiţiei în cazul Şova. Ei dovedesc curaj şi responsabilitate. Sunt solidar cu ei. Poate că e momentul ca toţi oamenii politici care doresc o schimbare reală în viaţa noastră publică să iasă în stradă", a scris Cătălin Predoiu pe pagina sa de Facebook.

În replică, Alina Gorghiu a declarat, potrivit stiripesurse.ro, că "cetăţenii nu pot fi mobilizaţi la protest prin apeluri ale politicienilor pe Facebook".

Senatul a respins miercuri cererea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a senatorului PSD Dan Şova, ca urmare a faptului că nu a fost întrunit votul majorităţii senatorilor.

Românii au ieşit din case pentru a protesta faţă de refuzul Senatului de a permite arestarea preventivă a fostului ministru Dan Şova, acuzat de căpuşarea complexurilor Rovinari şi Turceni.

La Bucureşti, Constanţa, Braşov, Timişoara, Iaşi, Bacău, Oradea, Târgu Mureş, Sibiu şi Cluj au avut loc proteste care, potrivit manifestanţilor, sunt menite să le reamintească politicienilor că nimeni nu este mai presus de lege. Mai multe detalii aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.