Gruparea Pandele - Firea, la butoanele unei instituţii esenţiale în energie

Premierul Tudose l-a pus în conducerea unei instituţii cu un rol esenţial în exploatarea zăcămintelor uriaşe de gaze naturale descoperite în Marea Neagră, pe soţul mâinii drepte a lui Florentin Pandele.
Parlament, prima şedinţă a noilor parlamentari aleşi prin vot electoral. În imagine, Gabriela Vrânceanu Firea-Pandele
Parlament, prima şedinţă a noilor parlamentari aleşi prin vot electoral. În imagine, Gabriela Vrânceanu Firea-Pandele (Epoch Times România)

Instituţia care va gestiona exploatările de gaze şi petrol din Marea Neagră are, începând de marţi, un nou vicepreşedinte în persoana lui Iulian Clişeru. Numit în funcţie de premierul Tudose, noul vice al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră este soţul Speranţei Clişeru, un personaj-cheie în Bucureşti şi Voluntari, cureaua de legătură între primarii Gabriela Firea şi Florentin Pandele, scrie Hotnews.

Speranţa Clişeru a fost multă vreme mâna dreaptă a lui Pandele şi, după ce Gabriela Firea a câştigat Primăria Bucureşti, aceasta a devenit extrem de influentă în Capitală, arată sursa citată.

Astfel, Speranţa Clişeru, consilierul personal al primarului Gabriela Firea, este şi membru în consiliile de administraţie a două companii înfiinţate de Primăria Capitalei, respectiv Compania Municipală Pază şi Securitate Bucureşti S.A., Compania Municipală Dezvoltare Durabilă Bucureşti SA. În plus, Speranţa Clişeru a fost numită în luna august administrator provizoriu în Consiliul de Administraţie al RATB.

Articolul integral poate fi citit aici
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne