Guvernul Ponta trebuie să plece - Alina Gorghiu

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Opinia unanimă în PNL este că Guvernul Ponta trebuie să plece, a afirmat vineri preşedintele vechiului PNL, Alina Gorghiu, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional, organizată la Iaşi. Succesoarea lui Iohannis la şefia PNL a mai declarat că partidul său pregăteşte programul de guvernare şi este timpul ca Victor Ponta să înţeleagă că e cazul să renunţe la funcţia de premier.

”Au fost discuţii legate de guvernare. Opinia este unanimă. Ne dorim ca Victor Ponta să înţeleagă că trebuie să plece de la guvernare. Dacă domnia sa nu va înţelege acest lucru îl vom ajuta să înţeleagă că pentru România este necesar să-şi bea cafeaua de la sediul partidului, din Kiseleff”, a declarat Gorghiu, citată de postul B1 TV.

În cadrul Biroului Politic Naţional al PNL de la Iaşi s-a discutat şi despre finalizarea fuziunii dintre PNL şi PDL, despre care Gorghiu a precizat că trebuie să fie în egală măsură "o fuziune organizatorică şi doctrinară", mai relatează sursa citată.

De asemenea, la şedinţa de ieri, liberalii l-au numit purtător de cuvânt al partidului pe deputatul Ionuţ Stroe şi l-a exclus din rândurile sale pe fostul ministru al Justiţie, Tudor Chiuariu, trimis în judecată pentru trafic de influenţă în dosarul retrocedărilor de păduri.

Reamintim în context ca Alina Gorghiu a anunţat de la începutul anului că unul din obiectivele principale ale liberalilor în acest an este preluarea guvernării din mâinile coaliţiei conduse de PSD, fie prin organizarea de alegeri anticipate, fie printr-o moţiune de cenzură.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne