Hackerii au dat lovitura în ziua mitingului: Celebrul mesaj "M__E PSD" a apărut pe site-ul Primăriei Capitalei

Site-ul Primăriei Capitalei a fost ţinta unui atac informatic, hackerii publicând celebrul mesaj anti-PSD care a făcut înconjurul ţării.
Gabriela Vrânceanu-Firea
Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Site-ul Primăriei Bucureşti a fost vineri dimineaţă ţinta unui atac informatic, la rubrica cu comunicatele de presă apărând celebrul mesaj "M__E PSD!", scrie hotnews.ro.

Pe reţelele de socializare au apărut mai multe imagini în acest sens. Problema a fost rezolvată la scurt timp, iar mesajul publicat de hackeri a dispărut.

Deşi publicaţia citată a încercat să ia legătura cu biroul de presă al Primăriei Capitalei pentru a solicita un punct de vedere, nu a putut fi contactat.

foto
foto (HotNews.ro)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne