Halep singura româncă rămasă în cursă la simplu în Miami. Begu şi Niculescu au pierdut calificarea

Simona Halep vs Irina Begu
Simona Halep vs Irina Begu (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Româncele Irina Begu şi Monica Niculescu au fost învinse la turneul Premier Mandatory de la Miami, de poloneza Agnieszka Radwasnka (locul 7 WTA) şi respectiv de liderul mondial Serena Williams. Astfel, Simona Halep este singura româncă rămasă în circuit în proba de simplu la Openul de la Miami după ce a învins-o pe cehoaica Nicole Vaidisova cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1.

Irina Begu (cap de serie 31) a fost învinsă la Miami Open de poloneza Agnieszka Radwanska (locul 7 WTA) cu scorul 6-2, 4-6, 6-2, după o oră şi 57 de minute.

Irina Begu a jucat bine cu Agnieszka Radwasnka, ca urmare a reuşit să-i smulgă un set celebrei sale adversare, însă a cedat la jumătatea setului decisiv, chiar dacă Radwanska nu a fost în cea mai bună formă a ei.

Monica Niculescu a părăsit şi ea tabloul de simplu de la Miami, fiind învinsă de Serena Williams cu scorul de 6-3, 6-1. Şi Monica i-a dat o replică foarte bună liderului mondial, diferenţa ca joc fiind mult mai mică decât se vede pe tabel de scor.

Totuşi, Niculescu merge mai departe în proba de dublu, întrucât a reuşit alături de rusoaica Alexandra Panova să învingă experimentata pereche Lisa Raymond (SUA) şi Sam Stosur (Australia) cu scorul de 6-2, 6-3, în 57 de minute.

În turul secund, perechea româno-rusă va juca împotriva dublului Flavia Pennetta, în vârstă de 33 de ani (Italia) şi taiwaneza Su-Wei Hsieh, în vârstă de 29 de ani (favorite patru).

Perechea Horia Tecău - Jean-Julien Rojer (Olanda) a trecut în turul doi, învingând dublul Florin Mergea - Dominic Inglot (Marea Britanie) cu scorul 6-4, 6-2, într-un meci care a durat 56 de minute.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport