Harvey Weinstein, poreclit "porcul", îi dezgusta pe şoferi la Cannes

Harvey Weinstein a fost poreclit “porcul” timp de mulţi ani din cauza reputaţiei sale de deviat sexual, a declarat unul dintre foştii săi şoferi.
Harvey Weinstein
Harvey Weinstein (Getty Images)

Mickael Chemloul, care a fost şoferul lui Weinstein la Cannes, a declarat că regizorul era “bolnav” în 2008, iar în 2013 a devenit “un om foarte bolnav”.

Chemloul a precizat anterior că Weinstein l-a bătut când două prostituate nu au apărut la o întâlnire, adăugând: “Ştiu că participa la orgii, dar trebuia să rămân tăcut”.

Weinstein a fost concediat de The Weinstein Company la începutul acestei luni după ce zeci de femei au declarat că au fost hărţuite sexual de acesta de-a lungul unei perioade de 20 de ani.

Cel puţin 9 femei au declarat că au fost violate sau atacate sexual de renumitul regizor de filme care, acum, se confruntă cu o anchetă penală în cel puţin două ţări pentru aceste acuzaţii.

La un moment dat, Weinstein a fost la un pas de moarte după ce s-a rupt gastrobanda pe care o purta, fiind nevoie de o operaţie de urgenţă. Accidentul a avut loc cu ocazia zilei de naştere a modelului Naomi Campbell la Hotel du Cap-Eden-Roc. Şoferul a declarat: “Oamenii au strigat că Harvey este întins pe jos şi că respiră cu greutate. Din fericire pentru Harvey, cineva a găsit un chirurg care locuia în apropiere. Aparent, el mâncase atât de mult încât a depăşit capacitatea gastrobenzii cu care era echipat”.

Mickael a mai afirmat că Weinstein se hrănea cu zahăr înainte să meargă la orgii. “Avea Viagra, gumă de mestecat, Coca-Cola şi multe pachete de M&M-uri în maşină. Îi dădeau energie pentru a face ceea ce făcea”.

Mickael a încetat să mai lucreze pentru Weinstein după ce acesta aparent l-a atacat în 2013 când nu a reuşit să găsească două prostituate est-europene.

Weinstein se afla la o petrecere în Club 55 în Saint-Tropez şi ulterior regizorul i-a înmânat lui Mickael un bileţel cu două numere de telefon, cerându-i să afle unde locuiesc cele două prostituate.

“Deja fusese încheiat un aranjament şi Harvey dorea adresa pentru a putea să le ia pe fete de acasă şi să intre în hotel cu ele ca invitate ale sale”, a precizat Mickael.

“Problema era că nu se aflau acasă. Ele au înţeles greşit şi au luat un taxi către hotel, unde personalul nu le-a lăsat să intre”.

Mickael a adăugat că Weinstein s-a înfuriat şi l-a lovit în timp ce conducea maşina.

“Apoi şi-a plimbat degetul arătător dintr-un capăt în altul al gâtului ca şi cum ar indica faptul că voi fi ucis”, a adăugat şoferul.

Mai mult, ziarul The Sun a afirmat duminică faptul că a văzut plângerea depusă de Mickael la sediul poliţiei din Cannes privind acel incident, în urma căruia a rămas cu un deget rupt, coaste învineţite şi răni pe faţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură