Horia Tecău pierde in extremis partida din optimi la Shanghai

După un meci foarte strâns, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au cedat în finalul super tiebreak-ului, cu toate că pe parcurs au condus jocul.
Tenismenul român Horia Tecău, împreună cu partenerul său de dublu Jean Julien Rojer.
Tenismenul român Horia Tecău, împreună cu partenerul său de dublu Jean Julien Rojer. (Getty Images)

Tenismenul român Horia Tecău, împreună cu partenerul său de dublu, olandezul Jean Julien Rojer, au fost învinşi la limită şi au pierdut calificarea în sferturi la turneul ATP Masters 1000 de la Shanghai, China.

Perechea croato-slovacă Ivan Dodig / Frantisek Polasek au reuşit să treacă de Horia şi Jean Julien cu scorul de 7-6(3), 6-7(4) 10-7, calificându-se în sferturi de finală la dublu.

Meciul a fost foarte echilibrat, primul set fiind câştigat în tie-break de Dodig/Polasek. În al doilea set s-a mers tot cap la cap, dar a fost adjudecat de perechea româno-olandeză. În super tiebreak, perechea croato-slovacă s-a concentrat mai bine şi a câştigat în final.

Învingătorii vor juca în sferturi cu favoriţii 2, perchea polonezo-braziliană Lukasz Kubot/Marcelo Melo.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport