Horia Tecău şi Florin Mergea, în sferturile de finală ale turneului de la Rotterdam (ATP)

(Rotterdam Open/facebook)

Perechea formată din românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer au reuşit să se califice, marţi seara, în sferturile de finală a probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam (Olanda), dotat cu premii totale de 1.597.115 euro, după ce au dispus în două seturi, scor 6-3, 6-2, de cuplul format din spaniolul Guillermo Garcia-Lopez şi sârbul Viktor Troicki, după 53 de minute de joc.

Favoriţii numărul 1 a competiţiei olandeze s-au ales cu 90 de puncte ATP şi 12.700 de euro recompensă, urmând să întâlnească în următoarea fază a circuitului pe câştigătorii meciului care îi opune pe Gilles Muller/Nenad Zimonjic (Luxemburg/Serbia) şi Thiemo De Bakker/Robin Haase (ambii din Olanda).

Florin Mergea este al doilea român care a acces în sferturile de dublu a turneului din "Regatul Ţărilor de Jos", acesta împreună cu coechipierul său, indianul Rohan Bopanna, impunându-se în faţa polonezilor Lukasz Kubot/Marcin Matkowski după o oră şi 28 de minute de joc cu scorul 6-7, 6-3, 10-7.

Perechea româno-indiană şi-a asigurat un cec de 12.700 euro şi 90 de puncte ATP, aceştia urmând să se dueleze în sferturi cu dublul Nicolas Mahut/Vasek Pospisil (Franta/Canada), care a ieşit victorioasă din confruntarea cu Andreas Seppi (Italia)/Joao Sousa (Portugalia), scor 6-3, 7-6 (3).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport