Igor Dodon îl asigură pe Vladimir Putin de loialitate

Aflat în vizită la Soci, Igor Dodon i-a promis lui Vladimir Putin în cadrul unei întrevederi că nu va promulga nicio lege anti-rusească adoptată de Parlamentul de la Chişinău.
Igor Dodon la Soci participând la şedinţa CSI
Igor Dodon la Soci participând la şedinţa CSI (facebook.com/dodon igor)

Igor Dodon anunţă că marţi a avut o întrevedere cu preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin în cadrul căreia a remarcat în mod special că există persoane în elita politică moldovenească care nu se bucură de ameliorarea relaţiilor moldo-ruse şi dezvoltarea parteneriatului strategic moldo-rus.

”Guvernul şi majoritatea parlamentară, controlată de ţările din Occident, depun tot efortul pentru a submina relaţiile dintre ţările noastre. Am declarat că dezaprob categoric orice manifestări anti-ruse ale autorităţilor Moldovei, gen - deportări din Moldova ale demnitarilor, jurnaliştilor şi artiştilor din FR, propaganda anti-rusească în mass-media”, scrie şeful statului pe pagina sa de Facebook asigurându-l pe Vladimir Putin că nu va semna nicio lege anti-rusească, chiar dacă majoritatea parlamentară o va vota repetat.

”Acest lucru este valabil şi pentru proiectul de lege cu privire la interzicerea difuzării pe teritoriul Moldovei a buletinelor de ştiri şi a emisiunilor informaţional-analitice produse în Rusia”, a adăugat Igor Dodon.

Menţionăm că preşedintele întreprinde în aceste zile o vizită de lucru la Soci. Miercuri acesta a participat şi la şedinţa Consiliului şefilor de state al CSI unde a exprimat interesul Moldovei pentru preluarea preşedinţiei în cadrul CSI, în viitorul cel mai apropiat, şi a semnat o Declaraţie comună a şefilor de state cu privire la sprijinul institutului familiei şi valorilor familiale tradiţionale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe