În loc de bani, un avocat milionar i-a dat unui chelner un alt bacşiş ... dinţi noi! (video)


Brian
Brian (captură video)

Cu toată negativitatea şi stresul cu care ne confruntăm în fiecare zi (mai ales în aceste zile!), este foarte bine că, uneori, ni se reaminteşte faptul că mai există într-adevăr bunătate în lume. Este uşor să fim prinşi în lumile noastre mici şi să uităm ce se întâmplă în jurul nostru, bun sau rău.

Este important să ne amintim că un gest binevoitor, mare sau mic, îl poate afecta pe fiecare dintre noi şi poate chiar să schimbe o viaţă.

Fred Boettcher este un avocat bogat şi, aşa cum a demonstrat, are şi o inimă bună. Aflându-se în vizită la fiica sa, în Wichita, Kansas, cei doi s-au oprit să ia masa la Doo-Dah Diner, unde au fost încântaţi de mâncare. Fred a fost însă foarte impresionat şi de Brian, chelnerul care i-a servit.

Brian nu este doar un chelner excelent şi eficient, radiază de fericire şi împărtăşeşte atitudinea sa pozitivă şi încrezătoare tuturor celor aflaţi în jurul său.

Fred a perceput imediat această calitate, dar a observat şi că zâmbetul lui Brian nu avea efectul scontat din cauza problemelor dentare. S-a gândit că este un păcat ca o persoană cu o astfel de personalitate expansivă să nu poată dărui un zâmbet perfect. Fred, care a avut, de asemenea, probleme dentare la un moment dat în viaţa lui, a decis să-i schimbe viaţa lui Brian.

Astfel, avocatul i-a oferit chelnerului un bacşiş fabulos: lucrări dentare în valoare de 25.000 dolari. Acest gest extrem de generos l-a făcut să plângă pe Brian, şi a acceptat minunatul dar. Acum, el poate dărui un zâmbet nou clienţilor săi.

O persoană care are o inimă bună, este sinceră şi tolerantă poate aduce bucurie şi optimism membrilor familiei, copiilor, prietenilor şi tuturor din jur.

În videoclipul de mai sus puteţi vedea istoria cadoului generos oferit de Fred şi transformarea fabuloasă a lui Brian.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură