Incident în Parlament: Ponta bruschează un deputat PSD aflat în zona grupului Pro România

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

În timpul dezbaterilor de joi, din Parlament, pe moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD, preşedintele Pro România, Victor Ponta, a avut parte de un moment tensionat cu deputatul PSD Costel Lupaşcu.

Potrivit hotnews.ro, în cadrul incidentului, ce a avut loc în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă, se pare că Victor Ponta i-a spus lui Lupaşcu, care se afla în zona grupului parlamentar Pro România: “Ce cauţi aici? Pleacă!”, după care l-a împins din spate pe acesta.

Premierul Dăncilă a reacţionat imediat la incident:

“Aşa arată disperarea! Am văzut un lucru acum la care vreau să fac referire, aşa arată disperarea. Aşa se comportă oamenii care pierd! Aţi pierdut, domnul Ponta! Aţi pierdut respectul oamenilor! Şi dincolo de votul pe această moţiune, dumneavoastră veţi fi mai puţin respectat”.

Ulterior, Victor Ponta avea să dea şi o explicaţie cu privire la incident. Acesta a publicat pe pagina sa de socializare urmatorul mesaj:

“În timpul dezbaterii moţiunii un deputat PSD de Botoşani şi-a permis să vină la Grupul Pro România spunând că Ionel Arsene (Preşedintele CJ Neamţ PSD) vrea să vorbească la telefon cu ei!

Este prima dată în istoria Parlamentului când în plenul reunit şi în faţa presei asist la o tentativă de corupţie! Cred că lucrurile au ajuns mult prea departe şi trebuie să le oprim AZI!”