India: 24 de persoane într-o maşină cu trei roţi. Cum reacţionează poliţistul [video]

India
India (screenshot tramite video Youtube)

Poliţia din statul Telangana, India, a înregistrat luni, 12 august, imagini video care arată o maşină pe trei roţi (auto Rickshaw) foarte aglomerată. La bordul acesteia se aflau 24 de persoane înghesuite şi foarte zâmbitoare. Pare imposibil dar este adevărat!

„Puteţi să coborâţi toţi, astfel încât să putem face o 'fotografie de familie' şi să vă număr pe toţi?”, întreabă cu ironie un agent de poliţie indian.

Clipul video, distribuit pe contul de Twitter al poliţiei locale, conţine un sfat: „Persoanele ar trebui să aibă grijă de propria siguranţă şi nu ar trebui să se urce în vehicule super-aglomerate”.

Vă invităm să urmăriţi videoclipul de mai sus.

Mai multe informaţii: Viral video shows 24 people in an autorickshaw in Telangana. World record, says Internet

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style