"Îndrăzneşte să-i spui Nu lui Dragnea" - USR continuă protestele în Parlament

Liderii PSD au fost întâmpinaţi, joi, în Parlament, de colegii lor din USR, aceştia trimiţându-le mesajul "Îndrăzneşte să-i spui NU lui Dragnea", cu alte cuvinte cerându-le să nu sprijine cele două ordonanţe care au scos în stradă sute de mii de români.
Protest USR
Protest USR (Epoch Times Romania)

Parlamentarii USR au continuat, joi, pentru a doua zi consecutiv, protestul demarat ieri în Parlament după ce guvernul Grindeanu a adoptat, pe şest, ordonanţa graţierii şi cea a mutilării Codului Penal.

După ce ieri au strigat în plen "Ruşine, Ruşine", sancţionând coaliţia majoritară, astăzi, parlamentării USR, ţinând în mână coli albe pe care e scris textul "Îndrăzneşte să-i spui Nu lui Dragnea", s-au postat la intrarea în sala unde PSD urmează să ţină şedinţa CExN şi le strigă liderilor PSD care intră în sală sloganul de pe foaie. Reacţia PSD - ului nu s-a lăsat aşteptată:

„Aţi venit cu bâtele? Aveţi şi petardele?”, li s-a adresat Dragnea colegilor din USR. "Îndrăzniţi să îi spuneţi NU lui Soros", le aruncă pesedistul Nicolae Bădălău USR-iştilor.

La fel ca şi ieri, liberalii s-au alăturat cu jumătate de gură demersului USR. Printre cei ce au venit alături de parlamentarii formaţiunii lui Nicuşor Dan se numără şi Raluca Turcan, venită cu un tricolor şi cu Constituţia, pe care urmează să le înmâneze lui Liviu Dragnea.

Reamintim că miercuri, la începutul primei reuniuni în plen a şedinţei ordinare a Camerei Deputaţilor, parlamentarii USR au scandat: "Demisia", "Hoţii, hoţii" şi "Ruşine, Ruşine să vă fie", pentru a sancţiona gestul coaliţiei la putere de a da ordonanţele-elefant. Ulterior, deputaţii USR au rămas în sala de plen şi refuză să o părăsească până când cele două ordonanţe nu vor fi retrase.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne