Instanţa a stabilit primul termen in procesul împotriva construirii mega-moscheii din Capitală

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti vor judeca în toamnă primul termen in procesul prin care Guvernului i se cere să anuleze concesionarea terenului destinat construcţiei unei mega moschei.
Curtea de Apel Bucureşti
Curtea de Apel Bucureşti (Epoch Times România)

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit primul termen de judecată in procesul intentat de Cătălin Ioan Berenghi şi Gornic- ătălin Ioan, care cer Guvernului României să anuleze concesionarea terenului pentru construirea mega-moscheii din Bucureşti.

Potrivit curentul.info, termenul a fost stabilit pentru data de 14 octombrie 2016, ora 12:00.

"LUPTA NOASTRA IMPOTRIVA MEGA MOSCHEII CONTINUA!!! A fost stabilit primul termen de judecată, în acţiunea intentată de noi, Cătălin Ioan Berenghi şi Gornic-Cătălin Ioan împotriva Guvernului României. Prin HG/ 372/ 2015, "Îngenunchiatul Ponta Turcitul" a cedat cu titlu gratuit pe Bulevardul Expoziţiei, un teren de 11.295m cu o valoare de inventar a RA-APPS -ului de 4 milioane euro, în realitate terenul valorând 11-14 milioane de euro.", scrie Berenghi, în comunicatul de presă citat de curentul.info.

Reamintim că pe lângă acţionarea Guvernului în instanţă, Berenghi şi Gornic au întreprins numeroase acţiuni pentru a opri construcţia moscheii: au îngropat porci pe terenul alocat moscheii, au dat drumul la porci vii pe acelaşi teren, au amplasat cruci sfinţite etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne